Pöydät ovat katettuina seuraavasti:
Keskiviikkona 11.12. klo 11-19 (Tyrwää Show, klo 19 Vammalan Teatterilla)
!HUOM! TORSTAINA KLO 11:30-13 SALISSA ON TÄYTTÄ!
Torstaina 12.12. klo 10:30 -15
Perjantaina 13.12. klo 11-19 (Tyrwää Show, klo 19 Vammalan Teatterilla)
Buffetin hinta aikuisilta 38 €, lapset alle 12 vuotta 1,50 € / ikävuosi (aikuisen seurassa).
Varaa nyt Dinner & Show- liput 11. tai 13. päivälle ja mene katsomaan uusi ja uljas Tyrwää Show Vammalan Teatteriin, joka on vain 7 minuutin kävelymatkan päässä meiltä! Saat meiltä liput mukaasi. Dinner & Show 58 € / hlö
Kievarin Perinteinen Joulupöytä 2024
Isännän savustamaa lohta (M, G) ja tartarkastiketta (L, G)
Talon graavilohta hitusella konjakkia (M, G)
Kestikievarin silakat (M, G)
Smetanasilliä (L, G) ja mustaherukkasilliä (M,G)
Rosepippuri-limehaukea (M, G)
Rapuherkkua (L, G)
Maalaishyytelöä (M, G)
Keitinperunat tillivoilla (L, G)
Waldorfinsalaattia (L, G)
Parempaa Italiansalaattia (L)
Rosollia uudella otteella & (M, G)
Emännän sienisalaattia (L, G)
Vihreää salaattia leipäjuustolla ja melonilla, sekä Kievarin salaatinkastiketta (M, , G)
Lämmintä, itse paistettua Kivikylän joulukinkkua ja talon joulusinappia (M, G)
Lihapyöryköitä (M) ja kermaista paistinkastiketta (L, G)
Perunalaatikkoa (L), porkkanalaatikkoa (L, G), lanttulaatikkoa (L, G), bataattilaatikkoa (L, G), punajuuri-vuohenjuustolaatikkoa (VL, G)
Kievarin leipäkori, voita ja sormisuolaa
Ruokajuomaksi maltaista keitettyä kotikaljaa, mehua ja vettä
Puolukka-kinuskijuustokakkua & suklaakonvehteja (L, G)
Kahvia, teetä ja glögiä
Ravintolassamme on anniskeluoikeudet
Alkuun, 1. kattaus
Serranon kinkkuun käärittyä hunajamelonia ja viikunabalsamicoa (M, G)
Isännän lämminsavulohta & tartarkastiketta (L, G)
Rapuherkku (L, G)
Marinoitu tomaatti-kuttukuutiosalaatti (G)
Isöäidin salaattia kananmunalla (L, G)
Paahdettu juuressalaatti (V, G)
Kolmen värin kvinoasalaatti avokadolla (V, G)
Vihersalaattia
Lämpimät
Isäntä siivuttaa naudan paahtopaistia, lisäksi cumberlandinkastiketta, kermaisia parmesanperunoita ja auraporkkanoita
Lihapyöryköitä (M)
Keitettyjä perunoita
Vegaaniset täytetyt kesäkurpitsat
Kievarin leipäkori levitteineen
Juustokakkua limekiilteellä (L, G), pikkuleipävalikoima, kahvia, haudutettua teetä ja mehua lapsille
33 € / aikuinen
16 € / lapsi (4-12 vuotta), alle 4 vuotiaat syövät aikuisen seurassa ilmaiseksi
Mikä upea, upea kesä vuosimallia 2023 onkaan takanapäin! Olemme saaneet koko kesän viikonloput olla mukana mitä ihanimmissa perhejuhlissa, kuten valmistujaisissa, rippijuhlissa, syntymäpäivissä ja häissä. Hääjuhlien paikkoina erityisen tutuiksi ovat tulleet Virrin Tila, Knuutilan Tila ja Tervahovi. Kaikki kolme sopivat erinomaisesti maalaisromanttisiin häihin ja olemme nähneet mitä upeimpia tapoja koristaa nuo paikat oman näköisikseen. Tänä kesänä luonto ja luonnonmukaisuus ovat olleet kovasti läsnä koristeluissa. Samoin erilaiset valoaiheet, varsinkin loppukesästä.
Lohi kuuluu suomalaiseen pitopöytään, eikä kesän aikana tainnut jäädä kovinkaan moni pöytä ilman. Meillä lämminsavulohen valmistaa isäntä, Sami, Kalaneuvos Hukkasen lohesta. Isommat erät noudetaan suoraan tehtaalta, joka on vain 10 kilometrin päässä Liekorannasta. Myös Peevon Tilan kutunjuustoa nähtiin niin ricottana, kuin palanakin pitopöydissä. Peevon Tila sijaitsee Keikyässä lähes isäntäparin kodin naapurissa! Lähituottajien tuotteita pyrimme suosimaan aina, kun se on mahdollista.
Olipa meillä myös ilo toteuttaa suomalais-espanjalaiset häät, missä päästiin maistelemaan mm. salmorejo- keittoa, murcian salaattia, sekä sulhasen espanjasta tuomaa, aitoa Ibericoa ja Serranon kinkkua. Oi nam!
Yritystilaisuuksissa kova työ palkitaan, ruokaa ja juomaa on tarjolla ja työkaverit saavat viettää aikaa muutenkin, kuin työn merkeissä. Sieltä saattaa löytää elämän mittaisia ystävyyksiä, kun työroolit riisutaan hetkeksi pois. Näitä tilaisuuksia yhdistää rentous, myös ruoan osalta.
Kaikkia tilaisuuksia yhdistää kuitenkin yksi asia: Ruoka. Se on meille (erityisesti minulle) se tärkein asia. Yksikään ruokalaji ei poistu keittiöstä käymättä ensin laaduntarkistusta läpi. Tärkein työkalu keittiössäni onkin kuvassa näkyvä lusikkapurkki. Yksi kastike saattaa vaatia kymmenkunta lusikkaa. Haarukalla kokeillaan perunat. Veitsi otetaan käyttöön, jos lusikat ovat loppuneet.
Olen myös todennut, että vaikka olisinkin mielelläni mukana ihan kaikessa toiminnassa, myös siinä tarjoilussa, tulee minun pysyä ensisijaisesti keittiössä. Meillä on niin rautainen tiimi tarjoilijoita, että itse pyörin vain tiellä ja aiheutan pääosin hämmennystä. Kiitos siis koko ihanalle tiimille!
Nyt siirretään katseet kohti rauhaisampaa syysjaksoa, ennen kuin lähdetään täyttä päätä kohti JOULUA!
Lempein terveisin, Suvi (Liekorannan emäntä)