VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

VARAUS JA VAHVISTUS

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausnumeron tai sähköpostia meiltä. Kun teet varauksen, sinun tulee ilmoittaa nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, saapumis- ja lähtöaikasi sekä maksutapasi. Sähköpostiosoitteen antaminen on tärkeää, jotta saat varausnumerosi perille.

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. 

SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Meille voi saapua hyvin joustavasti, riippuen varaustilanteesta. Huoneen saat käyttöön oletusarvoisesti klo 15 ja luovutus tapahtuu klo 12. Majataloon pääsee käyttämällä ovikoodia, jonka toimitamme viimeistään tulopäivän aamuna. Pois lähtiessä voit jättää avaimen oveen merkiksi poistumisestasi.

PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Ellei varauksen yhteydessä muuta sovita, peruutus on mahdollista saapumispäivänä klo 12:00 saakka. Mikäli et saavu paikalle tai et ole peruuttanut varausta etukäteen tai jos peruutat varauksen klo 12:00 jälkeen, sinulta veloitetaan 50 % varauksesi hinnasta.

LÄHTÖ AIKAISEMMIN JA MAJOITTUMISEN PIDENTÄMINEN

Jos olet varannut huoneen tietylle aikavälille, mutta lähdetkin meiltä aiemmin, ilmoita siitä meille. Jos yövyt meillä määräämättömän ajan ja pidennät yöpymistäsi yö kerrallaan, ilmoita meille lähdöstäsi lähtöä edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä. Muussa tapauksessa joudut maksamaan ylimääräisestä yöstä.